Fodrászati kisokos

  • Ha elakadnál a fodrászati eljárások rengetegében gyere és nézz körül, mi mit jelent. számodra mi lehet a legjobb választás.
  • Ismerkedj meg a különböző trendek előnyeivel.
  • Informálódj, keress ha még kérdésed maradt
Veresegyház fodrászat

Ombre hajfestés

Az „ombre” francia eredetű szó, jelentése „árnyék”.

a megfestett hajon megjelenik a sokak által ismert fokozatos színátmenet.

A legtöbb esetben a haj töve sötéteb marad, míg a haj vége felé haladva fokozatosan világosabb árnyalatok következnek.

A színátment visszafelé is lehetséges, ez nem más mint a fordított ombre.

Gyakran barna alapból indulunk ki, és szőkére világosítjuk a hajat. Szőke haj esetében lehetőségként felmerül a platinaszőke, illetve a fordított hatás, azaz barnába is átmehet. Érdemes a természetes hajszínedhez közeli árnyalatokban gondolkodni, hogy biztosan működjön, de választhatsz feltűnőbb kombinációt is.

Az előnye, hogy rengeteg jó színkombinációt kínál, akár a természetes, akár a feltűnő vonalat szeretnéd kipróbálni. Pink? Vörös? Szürke?

Az is pozitívum, hogy a haj növekedésével is igényes megjelenésű marad. A visszavágással szép lassan tűnik el.

Balayage hajfestés

A balayage hajfestéssel (francia szó, ami sepregetést jelent) sötét és világos tincseid fokozatosan váltják egymást a fejtetőtől a hajvégekig, sokféle árnyalat játékával dobva fel a frizurádat. Nevét onnan kapta, hogy a fodrász szabadkézzel, mindenféle falcos fólia nélkül, „sepregető mozdulatokkal” viszi fel az új színt, az eredmény pedig olyan, mintha a nap finomam kiszívta volna a hajad.

A balayage hajfestés eredménye hasonló a ombréhez, viszont ez egy hajfestési technika, míg az a színátmenet jellegét takarja.

A balayage esetében is megvan a színátmenet a hajtő és a hajvégek között. Viszont itt a tincseket váltakozva festik, és nem mindegyik oldalukat. Nem csak a hajtő és a hajvégek között lesz kontraszt, hanem a tincsek alsó és felső oldala, illetve egymás között is.

Ennél a technikánál nem csak a színátmenet erőssége és a színkombinációk, hanem a tincsek festésének iránya és sűrűsége is igényeidhez szabható.

Brazil göndör hajhosszabítás

A brazil göndör haj horgolt technikával készül, tartóssága minimum 3 hónapig tart.

A brazil göndör hajat horgolásos, hurkolásos technikával lehet rögzíteni.

Ez a prémium haj nagyon göndör, apró fürtös, más néven brazil göndörségű hajnak is szokták nevezni, nagyon göndör saját hajhoz ajánljuk, illetve szőkítés esetén sokkal jobb alap, mert szőkítetten is göndör – nagy hullámos marad.

Hőillesztéses hajhosszabbítás

A hajhosszabbítási technikák közül jelenleg az egyik legmodernebb és legkedveltebb eljárás a keratinos hőillesztés. Ennek során a póthajat keratin (hajunk és körmünk fő építőanyaga) alapú hőillesztő anyaggal a saját hajból leválasztott vékony tincsekhez rögzítjük. A tincsek elkülönülnek egymástól, így ez a hajhosszabbítás technika természetes látványt és könnyed érzést biztosít. Mivel a hőillesztés rendkívül precíz munkát igényel, ne próbálkozzunk vele otthon, bízzuk gyakorlott szakemberre.

Holland fonás

A holland fonás a legfelkapottabb mind közül, hiszen látványos, nőies hajviseleteket lehet készíteni vele.

Nagyon hasonlít a francia parkettafonásra, tulajdonképpen annak a fordítottja, ugyanis nem felül, hanem alul kell keresztezni a tincseket. Ezáltal nagyon szép, texturált hatású, domború hajfonatot kaphatsz, amely tömöttebbnek, dúsabbnak mutatja a frizurát.

Hajpánt fonás

A rendhagyó módon oldalfonásként, a homlokhoz közel kell elkészíteni. Ez az úgynevezett hajpánt-fonás, ami nemcsak mutatós, de nem engedi, hogy a kósza hajszálak a szemedbe lógjanak.

A fonatok alapja a francia és holland fonás, amikből egy sima és egy félfonást kell elkészíteni.

Kerationos hajszerkezet építés

Ha úgy érzed, hajad valahogy nem az igazi, száraz, töredezett, nem tudod megfelelően kezelni, akkor elképzelhető, hogy híján van a megfelelő tápanyagoknak. Erre érdemes odafigyelned, mert hajad megfelelő táplálása nem bonyolult, ugyanakkor a haj fantasztikus csillogással hálálja meg a törődést!

Egy alapos keratinos hajszerkezet-újjáépítésen vehetsz részt a Kitty Beauty and Hair Studioban, ahol hajad minden értelemben megújulsz. Állapotodnak megfelelően két különböző keratinos termékcsaládból választ a szalon tapasztalt fodrásza, majd a megfelelő eljárásokkal, mosással, pakolással és hőkezeléssel új életre kelti hajadat.

Hasznos tanácsok a póthaj megfelelő ápolásához

A póthaj, még ha nem is gondolnánk, sokkal több törődést igényel, mint saját hajunk, legyen szó a legjobb minőségű prémium vagy gyengébb minőségű keleti hajról. Erősen ajánlott a rendszeres ápolás, érdemes erre naponta legalább fél órát rászánni. Reggel és este mindig ki kell fésülni hajunkat, ezt lentről felfelé haladva kell elvégezni.

Nem ajánlott túl gyakran hajat mosni, elegendő 4-5 naponta, ellenkező esetben fennáll a lehetőség, hogy a gyakori hajmosás kiszárítja a póthajat. A hajmosást mindig hátrahajtott fejjel, kifésülő mozdulattal végezzük, ez ugyanígy vonatkozik a balzsamozásra is. A hajat dörzsölni tilos!

Figyeljünk oda vásárláskor, és lehetőleg kerüljük az alkohol vagy gyümölcssav tartalmú samponokat! Balzsamból igyekezzünk olyan termékeket választani, melyek növényi olajokban és/vagy tejproteinben gazdag.

Mosás után törölközővel – nyomkodva, nem dörzsölve – a hajról távolítsuk el a felesleges vízmennyiséget, majd langyos levegővel szárítsuk meg. Mielőtt tökéletesen megszárad, még enyhén nedves a megszokott módon fésüljük ki lentről felfelé. Vizesen és túl nedvesen nem szabad fésülni!

Hajszárításhoz és formázáshoz (pl.: vasalás, göndörítés) minden esetben használjunk hővédőt. Az élettelen haj nem képes a természetes önzsírosodásra, ezért ezt nekünk kell pótolni. Hajunkat naponta legalább kétszer (szőkített póthaj esetén akár többször is) hajvégápoló olajozzuk, hajfény sprayezzük.

Ahhoz, hogy a kellemetlen reggeli összegubancolódást elkerüljük, ajánlott lefekvés előtt éjszakára lazán összefogni, befonni hajunkat.

Póthajunkat lehetőleg óvni kell a klórtól és sós víztől, gondoljunk erre úszás, strandolás, tengerben való fürdés esetén. A klór és a sós víz károsíthatják a haj és a póthaj szerkezetét egyaránt. Szaunázás és szoláriumozás közben ne feledkezzünk meg a védősapka használatáról, hogy megóvjunk hajunkat!

Kerationos dauer

Keratinos hajkímélő dauer víz. Alapvető kombinációja a hajápolásnak és az energikus dauerolásnak. Egy ma már ritkaság számba tartozó dauer termék, amely képes a hagyományosan értelmezett, erős, és tartós hullámok létrehozására, a haj maximális védelme mellett!  Kompett dauervíz család speciális formulákkal.

A dauer eredmény lenyűgöző, látványos a rendkívüli kozmetikai tulajdonságoknak köszönhetően:
hangsúlyos, élénk,hosszantartó hullámok
maximum védelem a hajnak
lágy, fényes, természetes haj

Dauer víz Hatóidő: erős és normál hajon-20-25 perc , festett, dauerolt hajon 10-15 perc

Klasszikusan  rugalmas és ellenálló hullámokat biztosít.

Elérhetősg

Cím

2112 Veresegyház, Huszár utca 1.

Telefonszám

+36 70 545 6252

Kövess Facebookon

Hagyj üzenetet

[everest_form id="216"]
Scroll to top